Misiunea noastra este să aducem valoare afacerii clienților noștri. O asemenea misiune implică seriozitate, profesionalism, unitate si comunicare. Suntem interesati in permanenta de satisfactia clientilor nostri.

Echipa AMV s-a născut în anul 2016, din dorința unui grup entuziast de consultanți de a oferi servicii profesionale în domeniul contabil, fiscal și salarizare, prin fructificarea experienței dobandite anterior.

Încercam in permanenta să îmbunătățim calitatea serviciilor noastre si sa aducem valoarea adaugata clientilor nostri. Suntem de parere ca succesul vine prin prin multă muncă, pasiune și dedicare calității serviciilor. Ne adresăm tuturor categoriilor de societăți, de la cele mai mici până la multinaționale.

Un factor esențial pe care l-am promovat intens a fost flexibilitatea față de clienți, necesitatea de a lucra aproape de client și de a-i cunoaște afacerea. Pentru maximizarea valorii serviciilor noastre, sunt vitale informațiile legate de partea operativă a afacerii clientului si comunicarea permanentă cu clientul.

Echipa noastra este într-o dezvoltare continuă. Cartea noastră de vizită este dată de echipa de consultanți experimentați si de portofoliul de clienți mulțumiți.

Aria noastră de expertiză cuprinde toată gama de servicii contabile, salarizare, fiscalitate sau consultanță. In sectiunea „Serviciile noastre” regasiti mai multe detalii.

Membrii echipei AMV sunt experți contabili, consultanți fiscali, auditori.

Investim în dezvoltare, in mentinerea cunostintelor și în formarea de specialiști. Urmam anual programe de dezvoltare continua organizate de organismele profesionale ce supravegheaza si reglementeaza profesiile de expert contabil, consultant fiscal si auditor financiar.

AMV este membră a Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (CECCAR), Camerei Consultanților Fiscali (CCF) și a Camerei Auditorilor Financiari din România (CAFR).

Cine suntem?

AMV Audit, Accounting & Tax Services – activeaza in domeniul consultantei fiscale, avand totodata expertiza si in domeniul contabilitatii generale. Printre principalele directii de activitate ale expertilor nostri se numara consultanta fiscala, consultanta contabila si consultanta financiara.

Obiectivul infiintarii AMV Audit, Accounting & Tax Services a fost consolidarea ariei de consultanta financiar-fiscala, astfel incat cilentii nostri sa poata profita la maximum de experienta echipei noastre.